Akinek volt vagy van porckorongsérve az tud álló munkát végezni?
Figyelt kérdés
Nekemis van és most adódott sok hónap után egy munkalehetőség egy gyárban álló munka. Félek hogy a hátfájdalmaim miatt nemfogom tudni végig állni a 8órát! Mik a vélemények?2009. jan. 27. 08:22
1/2 anonim válasza:
ahhoz látni léne milyen a gerinced, hol van a sérv, sérv e az, nyom e valamilyen ideggyököt, kell e műtéti beavatkozás? 40 év felett, kinek előbb, kinek később, már senkinek sem tökéletes a gerince, úgyhogy biztosan fájni fog 8 óra állás után. de meg kell próbálni. amilyen helyzet van itt m.o.-n, arra nem igen lehet adni, hogy ezzel leszázalékolnak, mert szinte mindenkit szórnak ki OOSZI-ról hogy lehet menni dolgozni. de én megértelek, nekem nincs krónikus betegségem, de nagyonnagyon rossz amikor úgy kell dolgoznom, hogy fáj valamim, szóval el tudom képzelni milyen lehet, amikor mindig úgy kell dolgozni, hogy fáj valami.
2/2 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok, 8mm-es és a negyedik és ötödik csigolya közt van. Lábamba lesugárzó fájdalom van, de olyan brutális féle.
2009. jan. 28. 08:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!