Miért van ez? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Sokszor van úgy hogy rámtör a szorongás amit olyam apróságok váltanak ki, melyeket máskor gond nélkül kezelek. Ilyenkor sírhatnékom van, nem találom a helyem, és a torkom is megfájdul egyik pillanatról a másikra. Aztán egy-két nap alatt elmúlik bizonytalan időre. Mi okozhatja ezt?2010. dec. 30. 18:24
1/3 anonim válasza:
Lehetséges, hogy depresszió. Történt valami a szereteiddel, esetleg elhagyott valaki, nem sikerült valami, magányos vagy.. ?!
2/3 A kérdező kommentje:
Ha depresszió lenne, azt más is észrevenné rajtam nem? De kifelé normálisan viselkedek. Az igaz, hogy eredménytelennek érzem az életem, és az is hogy magányos vagyok, nincs senkim (párom), de ez okozhat ilyen tüneteket?
2010. dec. 31. 10:12
3/3 anonim válasza:
Hát lehetséges igen, de ha azt gondolod, hogy ez az állapot kezd súlyosbodni, vagy már súlyosabb akkor szerintem keress fel egy jó szakembert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!