OliaTIRA kérdése:
Romániaban vagyok beteg lettem most mit csinaljak?
Figyelt kérdés
az orvos nem fogad.2010. dec. 30. 09:13
1/10 anonim válasza:
De csak úgy nagy vonalakban,mik a tünetek? Semmilyen gyógyszer nincs nálad?
2/10 anonim válasza:
Nem nyujtottál eleget. Romániában pénzel mindent el lehet intézni. - tapasztalat.
3/10 A kérdező kommentje:
hányok mindentől megy a hasam. A gyógyszert is kihányom. :/ magyar állampolgár vagyok. 5én megyek haza csak de addig nem tudom mi lessz
2010. dec. 30. 09:40
4/10 A kérdező kommentje:
otthon van tb-m. De lehet hogy ez it nem igy van
2010. dec. 30. 09:48
5/10 anonim válasza:
figyelj! menj be a sürgősségire (urgenta-románul) és ott ellátnak. (és ha még van 10-20 RON-od plusszba akkor jól is bánnak veled)
6/10 anonim válasza:
A sürgősségi, jó ötlet.
Hányás után ne igyál csak egy korty jéghideg vizet.
7/10 anonim válasza:
Igazából éppen ezért kellene utazás előtt kiváltanod az oepnél az eu "tb" kártyát, ezzel az egész unió területén jogosult lennél az ingyenes alap- ill. sürgősségi ellátásra. Legközelebb enélkül ne lépd át a határt. MOst pedig menj be a sürgősségire, legyenek iratok nálad, el fognak látni, bár lehet, hogy kérnek valamennyi pénzt. Jobbulást!
8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget :)
2010. dec. 30. 12:26
9/10 anonim válasza:
Ha nincs EU-s egészségbiztosítási kártyád, sem utasbiztosításod, akkor fizetned kell. Viszont itthon a TB utólag megfizeti.
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. dec. 30. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!