Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ezek a tünetek agydaganatra...

Ezek a tünetek agydaganatra utalnak?

Figyelt kérdés
ha hirtelen felállok szédülök vagy pár másodpercig nem látok ,fáradtság, ( pl éjféltől -12:10 ig aludtam és fáradt voltam utána)feledékenység ...stb 11/L
2010. dec. 27. 15:49
 1/8 anonim ***** válasza:

Én inkább alacsony vérnyomásra tippelek.

Azért vizsgáltasd ki magad, de ne agyi CT-vel, hanem inkább egy vérképpel indíts, mert lehetsz vérszegény is, vagy más hiánybetegség is előfordulhat.

"pl éjféltől -12:10 ig aludtam és fáradt voltam utána"

A sok alvás önmagában nem garancia semmire. Az éjfél így is, úgy is későn van egy 11 évesnek, ha sokat alszol, akkor meg csak túlalszod magad. Inkább feküdj le hamarabb, reggel pedig próbálj meg mozogni egy kicsit.

"Feledékenység"

Egyrészt az egyik legemberibb dolog, másrészt lehet a sok stressztől is.

2010. dec. 27. 15:58
 2/8 anonim ***** válasza:

Annyira bosszantóak az ilyen kérdések, mégis mért utalna ez agydaganatra?! Abba akarsz megdögleni, vagy mért kéne rögtön annak lennie?

A felállás miatt ideiglenesen elégtelen lesz a vérnyomás értéke a fejben, ettől fulladozik az agy, míg a szív fel nem pörög. Normális jelenség, maximum alacsony vérnyomásra utalhat, de még az se biztos.

2010. dec. 27. 15:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez valószínű alacsony vérnyomás, nekem is volt már ilyen.
2010. dec. 27. 17:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Az agydaganat nagyon ritka,nem kell rögtön arra gondolni egy kis szédülés,vagy pillanatnyi látászavar miatt!Tuti nem az,igazuk van a válaszolóknak,vérnyomás leesés lehet az ok,ebben a korban ez nem ritka,növésben vagy,fejlődsz.Tehát nem kell betojni,semmi komoly!
2010. dec. 27. 17:13
 5/8 A kérdező kommentje:
mostanába félre is beszélek :D
2010. dec. 27. 18:29
 6/8 gyuribacsika ***** válasza:
Vitaminhiány?Ha jól tudom D vitamin ami jó és kell a szemnek, ha kevés akkor kis foltokat is láthatsz, illetve ha hirtelen világos helyről sötét felé irányítod a tekinteted, rosszabbul fogsz látni azaz több idő kell mire kirajzolódik a kép.
2010. dec. 27. 19:11
 7/8 anonim ***** válasza:
A gyors növekedés miatt mikor felállsz leesik a vérnyomásod, ezért a tünetek. Ha máskor is tapasztalnál ilyet legyen nálad szőlőcukor, és egyél meg párat
2010. dec. 28. 02:45
 8/8 A kérdező kommentje:
oké köszönöm a válaszokat....persze irhattok még!
2010. dec. 28. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!