Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit lehetne tenni ez ellen?

Mit lehetne tenni ez ellen?

Figyelt kérdés

Nagyon rossza vérkeringésem, kiskoromban is mindig az volt. Volt hogy nyáron 35 fokban nekem jéghidegek a kezeim ill. a 23-25 fokos balcsiban is fáztam... és most is nagyon fázom, mínuszban... hordok kesztyűt de így is lefagy a kezem, de ami legjobban zavar az a lábfejem. Kimegyek 20 percre, és lefagy a talpam... pedig 3 zokni (kis bokazokni + sima közepes zokni + vastag hosszúszárú télizokni) volt rajtam.... holnap megyek korizni 1,5-2 órára mit tegyek h ne faggyon le a lábam meg a kezem se?

(attól nem félek h a combom + hasam, nyakam tájékán fázni fogok, ott jól felöltözöm meg mozogni fogok, de a végtagjaim végére nem tom mit tegyek.. alapból mindig két eksztyű van rajtam de mindig lefagy a kezem 15 perc után a hidegben...)

17/l

2010. dec. 26. 16:32
 1/3 gyuribacsika ***** válasza:
Hát hogy ezeken a felkészültségeken kívül holnap mit tegyél, azt nem tudom.De hosszútávon ha örökletesen kiskorodtól ilyen rossz a vérkeringésed a végtagjaidban, akkor mindenképpen sportolj valamit rendszeresen ha teheted és minél többet mozogj.
2010. dec. 26. 19:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Heti 3szor végzek aerob sportot, plusz ahová csak tudok gyaloglok, bicajozok. Mozogni is fogok koripályán de így is le fogok fagyni:D
2010. dec. 27. 08:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy jó ötlet a 3 zokni. Nekem az a tapasztalatom, hogy kettő vagy több zokni csak akkor ér valamit, ha egyáltalán nem szorosak és a cipőben is van elég hely mozgatni a lábujjaidat.

Pl. a hosszú csizmámban egy harisnyában nem fázik a lábam, de ha még egy zoknit húzok rá, akkor már szoros a csizma és fázik is a lábam.

2011. jan. 26. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!