Miért ilyen a csapvíz?
Azért mert magyarországon vagy itt minden kakit megetetnek és megitatnak az emberrel.
Én próbaképp(hasonló eset miatt)bevittem az ÁNTSZ-be egy adag vizet a csapból vizsgálják ki.
Mikor mentem az eredményért megkérdezték milyen kútból van mert sürgősen le kell zárni mert emberi fogyasztásra alkalmatlan!Nem árultam el hogy otthon a csapon engedtem mert lehet még az újságba is bekerült volna.
Szóval erről ennyit, nem is fogyasztunk csapvizet, csak fürdésre és mosásra használjuk.
Első vagyok.Köszönöm bókot, de nem hazudom.Miért is tenném?
És miért szóljak, 870 lakosú faluban lakunk mindenki tudja ezt, van aki nem is locsol belőle mert állítólag elszárad a virág ha ezzel locsol,azt is tudjuk hogy abba a víztározóba folyik bele a közeli nagyváros tisztított(?)szennyvize ahol az egyik vízkivételi helye van a vízműnek!
Szóval szélmalomharc bárki felszólal(önkormányzatnál bejelentettük,hivatalos válaszban közölték hogy jobban tesszük ha ásványvizet fogyasztunk), úgyis az egyszerű parasztember mehet a csába, a multi cég(vízmű)meg karbatett kézzel mosolyog rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!