Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől fájhat a forgóm?

Mitől fájhat a forgóm?

Figyelt kérdés
Sétálás közben belenyilall bal oldalt a fenekembe, jobban mondva a forgómba a fájdalom, mintha begörcsölt volna! Már ott tartok, ha hosszabb sétát teszek, akkor nehezemre esik a bal lábamra helyezni a súlyomat vagy fellépni egy lépcsőfokra. Ha otthon vagyok és csak a lakásban járkálok, akkor nem érzem. 24 évesen ez azért ijesztő.
2010. dec. 22. 13:16
 1/2 tetris ***** válasza:

Talán becsípődött ott valami ideg. Esetleg kiugrott a helyéről a nem tudom mi. Talán egy kis gyengéd tornáztatás helyretenné.

A 25 éves fiamnak is van ilyen csípőfájdalma, neki az ortopédián azt mondták, hogy nem elég öblös a csípőizületi vápája, amiatt van a fájdalom. Éljen együtt ezzel, hogy neki ilyen van.

2010. dec. 22. 16:29
 2/2 Boda Sándor ***** válasza:
Nekem gyanús nem e a derekadtól sugárzik nagyon ravasz tud lenni!Nekem is fájt azt hittem a forgóm közbe a derekamtól sugárzott !Én tornázok meg ami nekem nagyon be vált én iszonyú derék fájós forgó nyilalós vagyok a visszapótlás mert azért a háttérben hiába vagy fiatal ott van a kálcium hiány meg a kezdődő porc gyengeség!
2011. jan. 2. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!