Össze-vissza ver a szívem, ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Néha gyorsabban, néha lassabban ver, akkor is, ha pl fekszem az ágyon. Érzem a mellkasomban, ahogy dobog, a mellem is "rezeg" tőle, és változik a ritmus(nem nagyon, csak kicsit). Szerintetek ezzel keressek fel háziorvost, vagy ez így normális? Nem mindig jelentkeznek ezek a tünetek, csak néha.2010. dec. 20. 01:50
1/6 anonim válasza:
Akár még szívritmuszavar is lehet belőle. Én elmennék vele orvoshoz, a szíved az egyik legfontosabb szerved, ne vedd félvállról, ha valami furát érzel!
2/6 anonim válasza:
EKG! Ott kell valaszt kapnod erre.
3/6 anonim válasza:
Háziorvos-EKG-szívultrahang.
Nekem is voltak/ vannak ilyen gondjaim, kivizsgáltattam, évente ellenőriztetem, de mást jelenleg nem igényel. Jobb az ilyet megnézetni,nehogy egyszer baj legyen.
4/6 anonim válasza:
Mentális zavar szorongás is válthat ki ilyen és hasonló tüneteket. A háziorvosok fele nem ismeri fel a pszichés testi tüneteket....
5/6 anonim válasza:
vashiányos vérszegénység? Nekem az volt, még EKG-ra is kellett mennem, olyan rosszul vert a szívem. Egy próbát megér a vérvétel.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, az ünnepek után elmegyek a háziorvosomhoz!
2010. dec. 21. 05:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!