Miért érzem úgy magam, mint aki megfullad? (---. --. --. --túlrövid)
Igy van ez a stressztol van. Eloszor is ne foglalkozz a szuleid eletevel, tudom, hogy nem egyszeru, de megkell ertened azt, hogy ez az O eletuk!
Te foglalkozz a Te eleteddel, tehat a tanulassal es talald meg a hobbidat, s menj el tarsasagba, biztosan vannak barataid, Akikekkel lehetne kozos programot csinalni.
Tehat elj spontan, s ugy, hogy nem foglalkozol a felnottek dolgaval. Ha netan vita is van otthon, akkor talan tudnal beszelni a szuleiddel, hogy csendesebben rendezzek ezt le, ugy, hogy Te ne vegyel reszt abban, hogy fultanuja legyel a vitajuknak pl. Hivatkozz arra, mint amit itt is leirtal.
Kezdjel el fogyasztani nyugtato teat, lehet kapni Nyugtatotea kevereket, de a kamillateanak is van nyugtato hatasa, de feltetlen elkell kezdeni ennek a kezeleset.
Tehat megkell szuntetni az idegeskedest, tanulj meg rexalni, amikor nem gondolsz a napi gondokra, es semmire.
Kezdjel el rendszeresen mozogni, pl. elmehetsz setalni, amikor csak a termeszetre figyelsz, s arra gondolsz, igy tokeletesen letudod nyugtatni az elmedet pl. Aztan mozogj rendszeresen.
Ez a jelenlegi tuneted az asztmanak a tunete, es a lelkifaradsagod okozza ezt.
ilyen nekem is volt aszthiszem tavaly februárban.
én nekem persze nem voltak igy a szüleim (a sulival volt gond) szóval paráztam hogy most milesz juj milesz (3 ból huztak volna..) aztán az segitett át hogy hallgattam Bob Marley-t megtaláltam a legjobb barátomat és a barátnőmet akivel azóta is eggyüt vagyok szóval ,menny ki a levegőre hallgas valami zenét amit szeretsz az most inkább valami lágy legyen(pl ezt : http://www.youtube.com/watch?v=EqUewjVWalI&feature=related) aztán sétálj beszélj barátokkal . és ha van rá lehetőséged szerezz pasit. sokkal jobb lesz hidd el . ha cigizel akkor azt is szivhatsz de csak mértékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!