Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Jó pszichiátert keresek...

Jó pszichiátert keresek Magamnak Miskolcon. Hol találok? Hogyan kell bejelentkezni hozzá?

Figyelt kérdés

Elsősorban olyat keresnék, akinek nem kell fizetni, tehát nem magánorvos, mivel diák vagyok, a szüleimnek nem szeretném elmondani, miért akarok hozzá menni, ezáltal nincs is pénzem rá. Saját meglátásom szerint, igen nagy problémák vannak a fejembe, mivel folyamatosan lopok kisebb-nagyobb összegeket, családon belül, illetve folyton hazudok. Ez már rossz nekem is, nem szeretnék a társadalom szemete lenni, de nem tudom megállni a vágyat.

Nem iszom, nincsenek drogproblémáim.

Köszönöm a válaszokat!

17/F

2010. dec. 14. 18:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Mivel nem magánrendelésre mennél,ide beutaló is kell!Ha jól tudom a Szent Ferenc kórházban is van ilyen rendelés még,Szentmiklósi főorvosnőről csak jókat hallottam...
2010. dec. 14. 18:54
 2/6 anonim ***** válasza:
A Megyei kórházban is van pszichiáter aki 18 év alattiakkal foglalkozik.
2010. dec. 14. 18:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Egyébként, egyéni véleményeket is várok.
2010. dec. 14. 19:09
 4/6 anonim ***** válasza:
A telefonkönyvben megkeresed a helyi sztk rendelőt. Általában a pszichiátriának külön száma szokott lenni. De odamehetsz személyesen is, és amikor kijön a nővér, megmondod, hogy miért jöttél. Nála jobban senki sem tudja a szabályokat. Nem kell beutaló. Időpontot kell kérni. Ha nem fogadnak, mert nem vagy még 18 éves, akkor is megmondja, hova fordulhatsz.
2010. dec. 16. 23:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Mivel még nem vagy 18, a Pedagógiai Szakszolgálatot kell felkeresned. Ott mindent részletesen elmondanak neked!

Egyéni vélemény: beteg vagy. De,már a gyógyulás útjára léptél azzal, hogy saját magadnak bevallottad. Ez nagy szó! Sok sikert a terápiákhoz!

2010. dec. 17. 20:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Megbocsáss kedves utolsó: mi ez a pedagógiai szakszolgálat, és merre találhatók? Én már megértem jó sok évet, még csak nem is hallottam róluk.
2010. dec. 18. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!