LÓBALZSAM. -Tapasztalatok? A piacon árultakat hamisitják? Hol vettél, mennyiért?
Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 16:48
1/7 anonim válasza:
Lóbalzsamot az orvosi kellékek boltjában láttam, én mágneses karkötőt vettem ott magamnak. Állítólag nagyon jó reumára, húzódásra, úgy emlékszem 1000 és 2000 forint között volt az ára.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2010. dec. 14. 17:07
4/7 anonim válasza:
Nagyon jó! :) Direkt kitüzeli... Nekem iment a bokám a helyéből és azzal kenytem. A piros szinű ultraerős. :)
5/7 anonim válasza:
Nekem is a piros tetejű balzsamom van, nagyon jó. Nálunk kis élelmiszerboltban is megjelent nemrég, olyan zöld zselés maga a balzsam. Az 500 ml-es 900 forintba kerül, és sokkal többet ér, mint a 2x ilyen árú gyógyszertári "szuper kenőcsök". Pl. Voltaren, Diclac, Lioton, stb...
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2010. dec. 14. 19:25
7/7 anonim válasza:
A piacon vettem500-ért ugyan azt a fater1800-ért gyógyszertárban.Hatékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!