Gyomorgörcs. Fekély? Vagy vmi más lehet?
Probalj nyugtato gyogynovenyteat fogyasztani pl. Lehet egy virus, de lehet az idegesseg is az ok. De igazabol erdemes lenne egy orvosi kivizsgalast kerni.
Ha stresszes eletet elsz, akkor vegyel nyugtato teakevereket, s ez segiteni fog, illetve megszunteti a panaszt.
Lehet az etkezesi szokas is az ok.
Ja, a kínaitól nekem is voltak már érdekes dolgok, volt hogy megettem, fínom volt, de 20 perc mulva mentem hányni.
Szal kínaival már én is megszívtam és nem is egyszer :)
Voltam néha rosszul tőle. Egyedül az ananászos csirkétől nem leszek rosszul :)
Volt mar ra pelda, hogy amikor ellenoriztek a kinai ettermet, ott dobozos macska eledelt talaltak a konyhaban, amit elkeszitettek, s valami "tengeri" menukent adtak el pl.!
Erdemes elkerulni ezeket az ettermeket, vagy pedig egy jol bevallt allando helyen etkezni, amikor ez lehetseges.
Egy ilyen rosszullet utan erdemes kamillateat inni, s par napig fott burgonyat, tojast, s almat enni, hogy kitisztuljon a szervezet, s igy a gyomor is megnyugszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!