Ma reggel a fodrász fésűvel felszabta az anyajegyem felét. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Akkor egy picit fájt, azóta semmi. Csak az aggaszt, hogy vérzett és még most is vérzik ha hozzáérek. Valakinek volt ilyen? Aggódnom kellene vagy csak a felsértés miat vérzik?2010. dec. 11. 14:32
2/10 anonim válasza:
hát azért ha börgyógyász felé jársz, megmutathatod neki...
3/10 anonim válasza:
mindenképp menj el bőrgyógyászhoz. hallottam olyanról, hogy nem azonnal, hanem sok idő elteltével okoz problémát a sérülés. a párom azt mondta, annyira óvatosnak kell lenni, hogy a kiálló anyajegyekből pl még az erősebb szőrszálakat se nagyon tépkedjem ki...
:S
4/10 anonim válasza:
Mindenképp bőrgyógyász! Nekem is volt egy sérülésem, ami érintett egy anyajegyet is, és le kellett szedetni, hogy ne okozzon bajt. Igaza van az előzőnek, később lehet még vele bajod, nézesd meg.
5/10 anonim válasza:
A biztonság kedvéért menjél el bőrgyógyászhoz. Ha nincs is baj, legalább ő megnyugtat :))
6/10 anonim válasza:
Ha rászánod az időt akkor azért menj hogy leszedesd
7/10 anonim válasza:
Múltkos én is véletlenül elkapartam egyik anyajegyemet.
Pár napig fájt, de aztán meggyógyult.
8/10 anonim válasza:
NEkem is volt ilyen,hogy a fodrászka felvágta. Én utána leszedettem. Ennyi volt.
9/10 anonim válasza:
Nekem a bőrgyógyó annyit mondott, hogy Betadinnal kenegessem, azt csókolom.
Jó fodrász ilyet nem csinál. Én már kettő rosszba is belefutottam az elmúlt időszakban.
10/10 anonim válasza:
nekem nyáron leesett baleset miatt, azt mondta a doki, ne törődjek vele. Azóta visszanőtt ugyanúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!