Mitől lehet ez a fura probléma?
Elég szerencsétlen dolog történt velem.
Tornázok, fogyózok 3 hónapja.
és fél hónappal ezelőtt leestem a fittballról torna közben és olyan bénán hogy a földön lévő 3kg-s kézisúlyzóba bevertem a lábam. Pontosabban a bokámat de a belső részről.
Pokolian fájt, de komolyan. Bekékült, és egy jó nagy dudor jött oda...Teltek a napok..és ma már 2és fél hónapja hogy ugyan már nem olyan kék és nem olyan nagy aza dudor vagy csomó de még mindig ott van és bár futok, edzek keményen és napközben nem fáj, marhára idegesit hogy nem mulik el. Fastumgel-lel kenegettem de igaz mindössze 3-4 alkalommal....nem vettem észre javulást.
Ma viszont ahogy vizsgálgattam olyan kemény csomónak tűnik, csak akkor fáj igaz ha megnyomom, de néha ugy érzem akár a csont is lehet....szóval elég relytélyes az egész.Olyan 100ft-os nagyságú...Valami házipraktika?vagy menjek dokihoz?
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!