Sokszor szúrkál a jobb oldalon a bordáim alatt, néha a hátam is fáj, és ha nagyobb levegőt veszek, olyan mintha a tüdőm fájna, hányingerem is van néha! Ez mi lehet?
Figyelt kérdés
2009. jan. 19. 12:50
1/7 anonim válasza:
Epekő tüneteinek gondolom, kérj beutalót hasi ultrahangra.
2/7 anonim válasza:
Epekőnek tűnik, menj ultrahangra, utána gyorsan műtét ,előzd meg a bajt. Nem bírod elképzelni a fájdalmakat, amik az epekővel, meg a hólyaggyulladással járnak:(:(:(
3/7 anonim válasza:
Csak megerősíteni tudom a többiek véleményét, tényleg az epéd rendetlenkedik. de nem feltétlen szükséges a műtét, lehet hogy csak olyan ételt ettél, ami kikészítette az epédet. anyukám egyszer megevett egy hatalmas tál lecsót, tejjel, és olyan epegörcse támadt, hogy azt mondta, inkább a szülés...
az utolósnak nagyon igaza van. a hólyaggyulladásal járó görcsök is kegyetlenek tudnak lenni, tapasztalat..
4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
azért a diagnózis felállítását és a műtét szükségességét mégiscsak orvosra bíznám:)
2009. jan. 21. 16:57
5/7 anonim válasza:
Szia!Jó lenne ha megírnád mi lett veled mert nekem is ezek a tüneteim!Annyi külömbséggel hogy nekem már 3 éve kivették az epém és akkor is ezek voltak a tünetek pontosan.Lehet hogy neked is ez lesz (epekő,epegyulladás)menj mielőbb orvoshoz nehogy baj legyen mert nekem is majdnem elzárták a kövek az epevezetéket járhattam volna rosszabbul is.
6/7 A kérdező kommentje:
hát..nekem inkább csak estétől kb.2-ig szokott elég rossz lenni,egyszer kihívtuk az ügyeletet,közölte,mit pánikolok? Még nem voltam dokinál,a biztosítás miatt,meg mert még nem annyira elviselhetetlen....
2009. jan. 24. 13:24
7/7 A kérdező kommentje:
hát..az epémnek nincs baja,találtak viszont vesecisztákat:(
2009. febr. 20. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!