Véradásnál rosszul lettem, az idegesség az oka?
Figyelt kérdés
Vérplazmát szeretnék a későbbiekben adni, ,a volt ilyen elővizsgálat, ahol volt vérvétel, ami utána kicsit elszédültem. Ledőltem és egyből jól lettem. Nem félek a tűtől, a fájdalom és a vér sem zavar. Az idegesség lehet az oka, illetve ha majd fekszem jobb lesz ?2010. dec. 2. 15:39
1/3 anonim válasza:
Lehet hogy egy kicsit sok vért vettek tőled és ezért szédültél, de lehet idegességtől is
2/3 anonim válasza:
A hirtelen vérveszteség is lehet ok, én speciel tűfóbiás vagyok és elájulok ha ilyenre kerül sor...nem kellemes, a tv-ben sem tudom nézni mert rosszul leszek. Én sem félek tőle, csak nézni nem bírom meg érezni, azonnal rosszul leszek.
3/3 anonim válasza:
Vérvétel után nem véletlen, hogy pihenni kell. Nem tudom, mennyi vért vettek le, ha csak vizsgálathoz mintát, akkor az idegesség okozhatta.
Míg egészséges voltam, rendszeresen adtam vért, soha semmi bajom nem volt. Egy alkalommal levették a vért, és a Madarász kórházból kértek 2 dl-t az én vércsoportomból, egy újszülöttnek. Még nem vették ki a tűt, természetesen beleegyeztem a plusz levételhez. Akkor voltam rosszul, percekig nem tudtam még a fejemet sem felemelni. Szóltak, hogy csak pihenjek, mert azért tetemes mennyiséget adtam. Viszont olyan jó érzés volt, hogy egy újszülöttnek segíthettem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!