Mit gondoltok a délutáni alvásról?
Irigyellek, hogy ráérsz ennyit aludni, és nem irigyellek, hogy a sok alvás miatt kevesebb időd jut élni...
Én napi 11,5 óra alvással orvoshoz mennék, ha nem tudnám magamntól lecsökkenteni... Ennyi kidobott időtől rosszul lennék....
És miért teszed?
Álmos vagy olyankor?
Hány éves vagy?
Én nem szeretek nappal aludni, mert morcos lesz a hangulatom tőle :-)! Nálam csak fél óra ledölés jöhet szóba, a szükség van rá :-). Rossz lesz a kedvem, ha többet alszom.
nálam nagyon változó, h mikor fekszem és kelek, de ha tanulok délután, ak én is alszok, pedig nagyon utálok nappal aludni, elpocsékolt idő :)
utánna én is morcos szoktam lenni, h már meg is tanultam volna, ha nem alszok be, de ha elfáradok, ak nincs akaraterőm felkelni, és kicsit tornázni.
kérdező: ha beálmosodsz, ak csinálj pár fekvőtámaszt, v aludjál csak! 20 percet, és mindenképp kelj fel, ennyi alvás felér egy kávéval.
pont ilyen nőt keresek!
Nem nem egészséges. De szexi : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!