Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Iszol zöld teát? Milyet...

Iszol zöld teát? Milyet (márka), mik a tapasztalataid?

Figyelt kérdés
2010. nov. 30. 07:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Pickwick zöld tea válogatás.Gyengébb az íze,mint a fekete teának,más egyebet nem tapasztaltam.Bár valóban nagyon finom.
2010. nov. 30. 08:28
 2/8 anonim ***** válasza:

Én nemrég kaptam rá nagyon. Eddig is nagy teás voltam, de a zöld újdonság az "itallapomon". Twinings Gunpowder, most egy másik márkájú Gunpowder van itthon, azt iszom most. [link]

Fogyókúrázom és a jótékony élettani hatásai miatt kezdtem el inni (antioxidáns, vízhajtó, emésztést serkentő), de valódi, kilókban mérhető változást egyáltalán nem vártam tőle. Én döbbentem meg legjobban, amikor azt tapasztaltam, hogy sokkal többet fogyok hétről hétre, mint amíg "csak" diétáztam és sportoltam.

26/N

2010. nov. 30. 08:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Frank zöldteát.(Hotvátba szoktam beszerezni)Ez a legjobb,de a naturlandos is jó.Nagyon szeretem az izét,de hát mindnkinek más az izlése.Arra viszont figyelni kell h túlzásba ne ess,mert pár pohár még vizhajto hatású csak de ha sokat iszol akkor már hashajto is tud lenni.
2010. nov. 30. 08:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Második vagyok, azt kifelejtettem, hogy én citrommal iszom, édesítés nélkül.
2010. nov. 30. 08:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is fogytam tőle, teljesen megváltoztatja az anyagcserét. Amúgy azért iszom, mert szeretem. Lipton vagy Pickwick.
2010. nov. 30. 08:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Mr Prekins és Twiningst szoktam, mivel nem rendszeresen, ezért különösebb tapasztalatom nincs, csak az, hogy finom :) Mondjuk valamelyik előző válaszolónak igaza van, tényleg vízhajtó is, úgyhogy nem szabad elfelejteni mást is inni mellette.
2010. nov. 30. 12:27
 7/8 anonim válasza:
Chun Mee kínai zöld tea, leveles és nem filteres. Nekem segített a fogyásban, méregtelenítésben, és több energiám lett tőle, mintha kávét innék. Az egyetlen hátránya, hogy picit mintha sárgultak volna a fogaim, amióta rendszeresen iszom. De csak ajánlani tudom! És inkább a leveles kiszerelést, mint a filterest!
2010. dec. 7. 20:08
 8/8 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló. És hol vetted, hol lehet kapni ezt a teát és mennyiért?

köszi

2010. dec. 8. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!