Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szerintetek miért szédülök...

Szerintetek miért szédülök annyit mostanában?

Figyelt kérdés

1-2 hónapja naponta többször (elég sokszor) szédelgek. Olyasmit érzek, mint amikor a lift lelassít és tudjátok, akkor egy kicsit megszédül az ember.

A vérnyomásom egy kicsit alacsony, de ha jól tudom az alacsony vérnyomás okozta szédülésre az a megoldás, ha eszik az ember. Na nekem akkor sem múlik el a szédelgés.

Van vmi ötletetek?

Köszi

21/F

2010. nov. 28. 21:34
 1/3 anonim válasza:
Sportolsz? ha nem akkor kezdj el valamit. esetleg menj ki egy kicsit a friss levegőre ha teheted. egyébként lehet hogy érzékeny vagy az időjárásra vagy a teliholdra. ez se hülyeség, néha velem is szemétkedik. asszem 21. volt telihold + mostanában az időjárás is elég kiszámíthatatlan
2010. nov. 28. 21:40
 2/3 anonim válasza:
Stressz, rossz idegállapot is okozhat ilyen tüneteket.
2010. nov. 28. 21:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Írod a vérnyomásod egy kicsit alacsony. Akkor igyál megy legalább 2 kávét napközben, De lehet alacsony vércukortól is. Vagy kevés folyadékot fogyasztol, én attól is szoktam szédülni. Nyakcsigolya kopás is szóbajöhet, Vagy nyaki gerincferdülés is okozhat szédülést. A sok stressztől is lehet ám szédülni. Amikor valaki stresszel összehúzódnak az erek, szinte pálcássá válik a nyaki izom. Nagyon sok oka lehet.
2010. nov. 28. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!