Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mik a depresszió tipikus...

Mik a depresszió tipikus tünetei? Nem súlyosra gondolok. Olyanok írjanak, akik tapasztalják.

Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 18:22
 1/1 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalat:

Gyakori hangulatingadozás. Egyik percben nevettem, utána meg sírtam, vagy dühöngtem. Elég volt, ha valaki hozzám szólt egy kicsit gorombán, máris zokogtam. Nem volt kedvem felkelni. Előfordult, hogy egész nap pizsamában feküdtem. Leeresztettem a redőnyt, kikapcsoltam a tv-t és sötétben meg csendben sajnáltam magam, hogy milyen szerencsétlen vagyok. Mindennek csak a rossz oldalát láttam. Úgy éreztem, mintha minden és mindenki ellenem lenne. Ezek mellé párosult a szorongás, amit olyan érzés volt, mintha az egész gyomrom görcsben lenne és közben ki akarna szakadni a lelkem. Ez kicsit hülyén hangzik, de ilyen volt. Persze mindenkinél más a tünet. Nekem ilyen volt. 1,5 év gyógyszeres kezelés + 10 alkalmas beszélgetős terápia segített :)

2010. nov. 26. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!