Mi lehet ez? Front? Bővebben lent
Kb 2-3 hete megnagyobbodtak a nyirokcsomóim, és fájtak... aztán visszahúzódtak, azzal már semmi gondom, viszont az elmúlt 2-3 napban nem éreztem magam túl jól. Fáradékony vagyok, 1 hete fejfájás gyötör, de ilyen tompa, aztán szorítást érzek sokszor a szívemben, és pár napja, hogyha lefekszem aludni és felkelek, hányingerem van :S És étvágyam sincs nagyon ... Ma meg mentem a városba, és úgy megszédültem mint még soha, meg kellett állnom pár pillanatra. (szédülni menstruáció előtt szoktam, lassan itt az ideje, de nem hinném h attól volt ez)Egyébként meg mellette belül olyan teltségérzetem van, mintha tele lennék méreganyaggal, pedig alig eszem, wczni is tudok, és sok vizet is iszok.
Fél évig depressziós voltam, és pánikbeteg, nem szedtem semmit, magamtól gyógyultam meg, erre most jönnek ezek a rosszullétek... Szerintetek mi lehet ez, van még valaki így? Amúgy a környezetembe most mindenki rosszullétre panaszkodik, végig frontok vannak, ezért bízom abba h talán ez is az ...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!