Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tanácsoltok, hogy oldjam...

Mit tanácsoltok, hogy oldjam meg az életem?

Figyelt kérdés
Rengeteg gondom van a családommal,az iskolában,a barátaimmal,a szerelem terén...stb.Szeretném valamivel elfoglalni magam,mit ajánlatok?
2010. nov. 21. 12:17
 1/7 anonim ***** válasza:
sport.
2010. nov. 21. 12:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Sport?Ha nem sportolsz akkor mindenképpen.Kikapcsol,levezeted a feszkót és ha jó a társaság akkor már ott is jobban érzed magad.Tesom is feszült volt főleg este...elkezdett sportolni és azota bedől az ágyba,nincs idelye gondolkodni.
2010. nov. 21. 12:23
 3/7 anonim válasza:
suli után melozz. igy még pénzed is lesz
2010. nov. 21. 12:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kezd el lassan megoldani a gondjaidat és akkor nem lesz szükség figyelemelterelésre. Mindenkinek vannak gondjai.
2010. nov. 21. 12:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pl. a sport semmit nem old meg, nem lesz jobb kedvem tőle, nem tereli el a figyelmem, csak egy felesleges nyűg. Találd ki hogy mi jön be neked. Nekem a zene. Hallgatni, zenét tanulni, zongorázni, gitározni.
2010. nov. 21. 12:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Ismerős szitu...

Először is a sport bejöhet, kinek mi.

Rajzolás, festés versek, könyv írása - de nehogy befordulj!

Séta a városban, ruhapróbálgatás, divatrajzok, olvasás!

Csinálj sminkeket és frizurákat, fotózd le magad, vagy csak fotózgass és töltsd fel a netre.

Nézz meg pár filmet, akár eredeti nyelven is - jópasikkal/csajokkal.

Rengeteg mindent tudsz csinálni.

Én rajzolgatni szoktam, tervezni házat, jövőt, sminkelgetni magam. :) biciklizni.

Meg még ami jó és ezt csináltam, csinálom most is, mert ugyebár ha olyan dolog van amikor már úgy érzed nem bírod sokáig és segítséget kérsz, azzal kell valamit kezdeni, nem csak nem tudomást venni róla.

1. fogsz egy papírlapot és listázod, hogy mi bánt

2. mellé/alá, ahova tetszik, hogy miért bánt/esik rosszul

3. mi az eredete annak a dolognak? mire vezethető vissza, pl hogy nem megy a suli

4. minél több megoldást leírsz az adott problémára

5. kiválasztasz egyet-alá is húzhatod és megpróbálod megoldani azzal a módszerrel, aztán ha az nem jött be egy másikkal próbálkozhatsz

Egyéb tanácsok:

- sok kitartás!!! de nagyon

- ne akarj egyszerre mindent megoldani - belefáradsz és megzuhansz

- ha tudsz kérj segítséget, még ha úgy érzed nem is nagyon foglalkozna vele az illető egy kis segítség mindenkinek jól jön.

Én pl. mindig bizonygattam, hogy erős vagyok, meg tudom egyedül is csinálni. Nem számít a családi háttér, a gimit is kitűnőre végignyomtam, az egyetem is menni fog és megoldom az anyagi problémáinkat és a családit, is és nesze pár hónapja nagyon durván megzuhantam, konkrétan kifacsartam magamból minden életkedvet és életerőt.

/Amúgy egész jól haladok vele, most viszem át a vállalkozást önműködőbe, az egyetemen passzív hallagató leszek - ez a megzuhanásomnak köszönhető- de szakmailag nem maradok ki a dolgokból, hát a család meg lesz majd valamikor sajátom :)/

Tekintet magasba, csak peckesen, aki a földet bámulja, nem lát változást!

2010. dec. 9. 00:49
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!
2010. dec. 11. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!