Sárga váladék szivárog az egyik mellemből, mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Pár hete elkezdett viszketni az egyik mellbimbóm, mellette a bőr kiütéses lett. Egy úgy egy hete elmúlt, de azóta égető érzést érzek, és sárgás váladék szivárog belőle. Bőrgyógyászhoz pénteken tudtam csak elmenni, de akkor nem rendelt. Mi lehet ez, egyre rosszabb? 18/F2010. nov. 20. 18:41
1/2 anonim válasza:
Szerintem valamiért begyulladhatott. Először azt hittem nő vagy, akkor azt mondtam volna, hogy tejmirigy. De így nincs ötletem sajnos! Langyos kamillateával borogasd (ne hűljön ki, nehogy megfázz), aztán hétfőn irány valamilyen orvos. Jobbulást!
2/2 anonim válasza:
Ha valami sárga szivárog a mellből az egyik nemnél sem jelent jót (inkább nem ijesztgetnélek, hogy mi lehet az)
Ezzel amúgy sem bőrgyógyászhoz kell menni. Hétfőn azonnal menj el a háziorvosodhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!