Akik átélték ezt;mit csináltak vele?
Én az idegességtől hánytam is, és nem tudtam abbahagyni a sírást, még akkor sem amikor már maga a roham elmúlt. A pánikroham azért rossz, mert azt hiszem meg fogsz halni, utána meg azért sz*r, mert ráébredsz, hogy milyen tehetetlen és béna vagy hogy nem tudsz uralkodni magadon.
Legutóbb infúziót kaptam, egy éjszakára kórházban tartottak, majd reggel hazamehettem vizit után. Nyugtatót is adtak, jól kialudtam magam legalább.
Én nagyon régóta vagyok pánikbeteg, pontosan tudom mi történik, mégsem tudok ellene semmit tenni. (mondjuk én elutasítottam mindenféle gyógyszeres kezelést)
Amikor először hívtak hozzám mentőt emiatt, akkor 13 éves voltam. Kórházba vittek és kivizsgáltak, de nem találtak semmit. Második alkalommal ismét kórház, akkor küldtek pszichiáterhez, és kiderült a baj.
Minden alkalommal nyugtató+infúzió volt. Gondolom azért kellett, mert én olynakor hányok is és nehogy kiszáradjak.
"Én nagyon régóta vagyok pánikbeteg, pontosan tudom mi történik, mégsem tudok ellene semmit tenni. (mondjuk én elutasítottam mindenféle gyógyszeres kezelést) "
Gratulálok. Megéri?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!