Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Akik átélték ezt;mit csináltak...

Akik átélték ezt;mit csináltak vele?

Figyelt kérdés
volt már olyan,hogy akkora pánikrohamod volt,hogy kihívták a mentőt?mit kezdtek veled?úgy tudom hogy ilyenkor nyugtató szurit adnak :/
2010. nov. 16. 22:47
 1/5 anonim ***** válasza:
30%
Ha azt írom hogy szurit kapsz, lesz pánikrohamod? :DDDD
2010. nov. 16. 22:59
 2/5 anonim ***** válasza:
ketszer bevittek az ugyeletre. ott ekg es nyugtatoinjekcio. nagyon nagyon rossz erzes volt,nem kaptam levegot. hihetetlen az ember agya miket kepes eloidezni. szerencsere osszeszedtem magam es par hetignyugtatoval es utana onkontrollal kigyogyultam belole. ennek mar 8 eve. azota szerencsere semmibajom. ha erzed hogy jon a roham,le kell dolni es szepen egyeletesen lassan lelegezni. es kozben mondogatni hogy semmi bajom ,minden oke,ezt csak az agyam idezi elo. nekem ez segitett
2010. nov. 16. 23:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Rettenetes pánikrohamaim voltak 2 évvel ezelőtt. Azt hittem belepusztulok. És csak jött a semmiből.Volt hogy azt éreztem azonnal meghalok, nem éreztem a saját testem. A férjem kézbe vitt be az ügyeletre. Kaptam Seduxent.Jobban lettem,de szakorvoshoz fordultam, és csak az antidepi segített rajtam,amit most is szedek,napi fél szemet.
2010. nov. 16. 23:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Én az idegességtől hánytam is, és nem tudtam abbahagyni a sírást, még akkor sem amikor már maga a roham elmúlt. A pánikroham azért rossz, mert azt hiszem meg fogsz halni, utána meg azért sz*r, mert ráébredsz, hogy milyen tehetetlen és béna vagy hogy nem tudsz uralkodni magadon.

Legutóbb infúziót kaptam, egy éjszakára kórházban tartottak, majd reggel hazamehettem vizit után. Nyugtatót is adtak, jól kialudtam magam legalább.

Én nagyon régóta vagyok pánikbeteg, pontosan tudom mi történik, mégsem tudok ellene semmit tenni. (mondjuk én elutasítottam mindenféle gyógyszeres kezelést)

Amikor először hívtak hozzám mentőt emiatt, akkor 13 éves voltam. Kórházba vittek és kivizsgáltak, de nem találtak semmit. Második alkalommal ismét kórház, akkor küldtek pszichiáterhez, és kiderült a baj.

Minden alkalommal nyugtató+infúzió volt. Gondolom azért kellett, mert én olynakor hányok is és nehogy kiszáradjak.

2010. nov. 17. 10:11
 5/5 anonim ***** válasza:

"Én nagyon régóta vagyok pánikbeteg, pontosan tudom mi történik, mégsem tudok ellene semmit tenni. (mondjuk én elutasítottam mindenféle gyógyszeres kezelést) "

Gratulálok. Megéri?

2010. nov. 17. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!