Solutio Antisudorica használók mit tesztek, hogy ne szárítsa ki a bőrötöket?
Figyelt kérdés
Hintőport vagy mit kentek rá utána?2010. nov. 15. 19:00
1/3 anonim válasza:
ez a szer a vilag egyik legnagyobb talalmanya,es nagyon izzados vagyok(voltam) kb 1-2evig hasznaltam,mar 4eve nem izzadok,mondjuk nekem is kiszaritotta egy picit,de nem votl veszes,de azthiszem testapoloval kentem,en ugy hasznaltam h furdes utan ejszakara bekentem az antisudoricaval es reggel furdesnel lemostam!
2/3 anonim válasza:
Nekem nem szárítja, de hintőporral ne szórd, mert az csak még jobban szárítja. Inkább valami hidratáló krémmel, babakrémmel, niveaval.
Ha este használod, akkor reggel kend krémmel, vagy ha reggel használod, akkor hagyd hatni egy 4-5 órát, csak utána kenj rá krémet.
3/3 anonim válasza:
Én vizes vattára tettem.Aztán szerencsére abbahagytam a használatát,mert nem akarom növelni a mellrák esélyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!