Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Menstruációs fájdalomra...

Menstruációs fájdalomra vehetek be algopirint?

Figyelt kérdés
Ez mennyi idő alatt hat?
2010. nov. 14. 18:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Vehetsz, ártani nem árt, és ami azt illeti, használni se nagyon fog... Elvileg pl fejfájás esetében úgy fél óra alatt hat, hasgörcsre kevés lesz. Próbáld ki a Nospát, Nospa Fortét, stb.

25/N

2010. nov. 14. 18:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Vehetsz, ez egy erős fájdalomcsillapító, kb fél óra alatt hat.
2010. nov. 14. 18:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Az semmit nem ér, direkt erre van az Algoflex M vagy erős görcsök esetén a Cataflam.
2010. nov. 14. 18:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem, nem ezt szoktam, de most más nincs itthon.
2010. nov. 14. 18:50
 5/6 anonim válasza:
Nekem aztán fél napba telt míg kicsit enyhült! Bár már akkor lehet, hogy nem is az algopyrintől...
2010. nov. 15. 17:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem menstruációs görcsnél kizárólag az Algopirin használ. Szedtem mindenféle görcsoldókat, de nem nagyon hatottak. Aztán egyszer valaki csak Algopirint tudott adni, és attól remekül elmúlt egy fél óra alatt. Azóta semmi mást nem használok rá, már vagy 10 éve.
2010. nov. 15. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!