Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez normális vajon? Bővebben lent

Ez normális vajon? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Mikor elmegyek bulizni és hát sokat iszok és részeg vagyok másnap mindig hasmenésem van de legalább egy fél napig.

Ez normális vagy lehet h szüneteltetnem kéne az ivást?

2010. nov. 13. 13:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem le kéne állnod az ivással.
2010. nov. 13. 14:02
 2/6 anonim ***** válasza:
A sok piától lehet hasmenésed, örülj hogy hányni nem szoktál.
2010. nov. 13. 14:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem se kéne innod.

Próbálj meg úgy bulizni, hogy nem b*szol be! :)

2010. nov. 13. 15:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem, szerintem nem vagy normális.
2010. nov. 13. 19:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem egy kiadós iszogatás után 2-3 nap mire helyrejön az emésztésem, úgyhogy szerintem normális. Éppen ezért csak havonta-kéthavonta egyszer iszom többet a kelleténél, máskor beérem egy kevéssel.

Egy tipp: abszinttól nem szoktam hányni, hasam se megy tőle, és nem is kell belőle sokat inni. (főként ha nem az a célod, hogy félholtan fetrengj, hanem csak fel akarod dobni magad). De akkor ne igyál mást.

Ne keverj semmit semmivel, csak egy félét igyál egy este, nekem olyankor jobb a pocim.

2010. nov. 13. 20:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Gondolom begyulladnak a beleid. Örülj, hogy csak fél napig van, mert hosszútávon károsodhat a bélfal, nézz utána a Crohn-betegségnek... és ilyenkor meg legalább igyál meg egy doboz Normaflore-t...

Csak azt nem tudom, hogy ha a részegség olyan nagy buli, miért nem az a másnapi hasmenés is?...

2010. nov. 14. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!