Ez normális vajon? Bővebben lent
Mikor elmegyek bulizni és hát sokat iszok és részeg vagyok másnap mindig hasmenésem van de legalább egy fél napig.
Ez normális vagy lehet h szüneteltetnem kéne az ivást?
Szerintem se kéne innod.
Próbálj meg úgy bulizni, hogy nem b*szol be! :)
Nekem egy kiadós iszogatás után 2-3 nap mire helyrejön az emésztésem, úgyhogy szerintem normális. Éppen ezért csak havonta-kéthavonta egyszer iszom többet a kelleténél, máskor beérem egy kevéssel.
Egy tipp: abszinttól nem szoktam hányni, hasam se megy tőle, és nem is kell belőle sokat inni. (főként ha nem az a célod, hogy félholtan fetrengj, hanem csak fel akarod dobni magad). De akkor ne igyál mást.
Ne keverj semmit semmivel, csak egy félét igyál egy este, nekem olyankor jobb a pocim.
Gondolom begyulladnak a beleid. Örülj, hogy csak fél napig van, mert hosszútávon károsodhat a bélfal, nézz utána a Crohn-betegségnek... és ilyenkor meg legalább igyál meg egy doboz Normaflore-t...
Csak azt nem tudom, hogy ha a részegség olyan nagy buli, miért nem az a másnapi hasmenés is?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!