Mi lehet a bajom? Bővebben lent
Figyelt kérdés
2-3 hetente rámjön egy 5 perces roham,olyan,mintha beszorulna a levegő és úgy érzem megfulladok,ha nem megyek ki friss levegőre, sétálni szoktam aztán pár perc után már az a jó, ha lefekszem,aztán pár perc és elmúlik. Mitől lehet ez, elmenjek orvoshoz vele?2010. nov. 13. 11:19
1/2 anonim válasza:
Persze, hogy menj orvoshoz! Bármi lehet. De én sztem pánik betegség attól lehetnek ilyen rohamok vagy pedig asztma! Bár melyik is mindenképp menj orvoshoz! Fog segíteni:)
2/2 A kérdező kommentje:
Asztma nem hiszem hogy lenne,mert akkor szokott lenni mikor ülök és olyan,mintha rosszul venném a levegőt és beszorulna.Kapkodok a levegő után,de közbe köhögnöm is kell,és olyan rossz érzés,hogy sírni tudnék.
2010. nov. 13. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!