Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Alvásproblémákon mi segíthet?

Alvásproblémákon mi segíthet?

Figyelt kérdés
Egy ideje nagyon rosszul alszok. Néhány napja szakítottunk a barátommal, nagyon szeretem még, hiányzik, sokat szenvedek és folyamatosan rágondolok. Eddig mindig rágondolva aludtam el. Mármint amíg eggyüttvoltunk. És ez sajnos most sem változott. Csak mostmár természetesen nem boldogan mosolyogva, hanem gombóccal a gyomromban. Egész nap jár az agyam, nagyon sokat gondolkodok. Hiányzik a barátom, stresszelek az iskola miatt és a felvételi miatt. Tudom, hogy nem kellene, de nem tudok tenni ez ellen :( Ma éjszaka például szinte semmit nem aludtam. Pedig fáradt vagyok, de csak félálomban fekszek az ágyon. Pedig nekem mindig is nagyon fontos volt az alvás, szerettem kifárasztani magam, este elmenni futni vagy buli után akár délig is aludni. Hogyan tudnék jobban aludni? Tudtok valami természetes praktikát?
2010. nov. 12. 22:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Rendezd át a szobád.
2010. nov. 12. 22:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez nem is olyan rossz ötlet, mármint az átrendezés...

Szelektálj egy alaposat, dobálj ki mindent ami az exre emlékeztet, segíteni fog.

2010. nov. 14. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!