Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan és mivel tudok hányni?...

Hogyan és mivel tudok hányni? Segítségetvárok légyszi mert ez kva szar

Figyelt kérdés

Beteg vagyok, fej és torokfájás és ez vmi vírus.. De! Reggel óta szörnyü érzés kerülget! Feljön valami, de nem jön ki. Annyira jolesne ha kihánynám komolyan..elég gusztustalan de segítsetek..mit egyek/igyak?

15L

2010. nov. 12. 16:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem csak a gyomorsavad jön fel? Nem mar? Ha hányni akarsz, akkor szerintem kezdj el erőlküdni a vécén, mármint öklendezni, ha ki akar jönni akkor kifog.
2010. nov. 12. 16:51
 2/7 anonim válasza:
Úgy tudom a meleg sós víz hányás eredményez. Remélem segíteni fog.:S Jobbulást.
2010. nov. 12. 16:51
 3/7 anonim válasza:

Tudod mi a legjobb? Szerintem az ha egy pohár langyos vízbe teszel vagy 3 evőkanál sót, na én azt megittam és olyat hánytam hogy na!

De ha ledugod az ujjaid és ingerled a torkod, azzal is hánysz egyből és kíméletesebb mint a sós víz.

2010. nov. 12. 16:52
 4/7 A kérdező kommentje:
okés köszi majd kipróbálom, ha egyik nemjó jön a másik módszer :(
2010. nov. 12. 16:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Vigyázat! Aki eszik, vagy gyengébb gyomrú, az ne olvassa el!

Én erővel öklendezni szoktam + valami gusztustalan dologra gondolok, pl. arra, hogy nyalogatom a sz@ros wc-t, vagy arra, hogy egy halom szaros szőr van a számban, na erre egyből kijön a belem is.

2010. nov. 12. 16:58
 6/7 anonim ***** válasza:
ha torokgyulladásod van, nem a torokváladékod jön fel?? nem azt érzed a torkodon?? próbálj meg köhögni meg krákogni,hátha ki tudod köpni és akkor nem kell hányni.
2010. nov. 12. 19:03
 7/7 anonim ***** válasza:
cukros viz.. kb fél litert gyorsan igyál meg majd menj ki a wcre és várj egy kicsit pár perc múlva hányás...
2011. jan. 2. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!