Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tegyek, hogy a megfázás...

Mit tegyek, hogy a megfázás ne legyen olyan kínos?

Figyelt kérdés
Meg fogok fázni. Ma kezdődött minden. Elkezdett fájni a torkom, ma estére (most) már nagyon fáj. Tüszkölök is elég gyakran. Lázam nincs. Strepsils nem használ, meleg tea mézesen nem használ, ki fog ütni rajtam a nátha. A másik dolog, hogyha beteg vagyok, fogyok is, mikor minden deka számít nekem mert 14 éves lány vagyok, 155cm. és 35 kg. Mit tegyek, hogy a megfázás ne fogjon ki rajtam? (suliból nem hiányozhatok!!!)
2009. jan. 9. 22:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Neocitrán. Mivel elég vékony vagy, inkább a gyerekféle, vagy a felnőtt fele. Forróvízbe kell tenni, megiszod, ágybabújsz, izzadsz(!!!), pár óra múlva mégegyszer. Közben alszol, tv-t nézed és max a fejedet dugod ki a takaró alól. Így hamar elmúlik. Asszem 4x ihatsz belőle egy nap.

Strepsils helyett próbáld ki a Mebuccaint, nekem jobban bevált, bár szarabb az íze.

2009. jan. 9. 23:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Legfontosabb most az immunrendszer megtámogatása, mert minél erősebb vagy annál hamarabb gyógyulsz ki. Szedj nagy adag c-vitamint, az ilyenkor használ. Nagyon jó az euchinachea (lehet hogy rosszul írtam, bocsi) csepp is, nálunk mindig van otthon. Most úgyis itt a hétvége, ne mozdulj ki otthonról, pihenj, jól feküdd ki a náthát. Reméljük hétfőre sokkal jobban leszel. Ja és jót tehet még egy kis inhalálás is, az jól kitisztítja a légutakat.
2009. jan. 10. 00:41
 3/3 anonim ***** válasza:

35 kiló,az nagyon kevés egy 14 éves lánynak. Nem is csodálom,hogy gyenge az immunrendszered.(Egy 10 kilót,még szedj fel kérlek,a te érdekeben.) Én is ajánlom Neocitránt. Nekem néha az segít,hogy kekszet vagy nápolyit eszem,mert az "éles" darabkák lekaparják a felrakódott váladékot,és utána lenyelek egy kis mézet,és mikor csúszik le a torkomon,a fájós részhez nyomom. az ujjammal(kívülről persze)és utána lefekszem aludni. (a méznek nagyon sok jó tulajdonsága van,főleg a baktérium ölő részéért is kedveljük megfázás esetén.)

Gyógyulj meg hamar! :]

2009. júl. 31. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!