Mit tegyek, hogy a megfázás ne legyen olyan kínos?
Neocitrán. Mivel elég vékony vagy, inkább a gyerekféle, vagy a felnőtt fele. Forróvízbe kell tenni, megiszod, ágybabújsz, izzadsz(!!!), pár óra múlva mégegyszer. Közben alszol, tv-t nézed és max a fejedet dugod ki a takaró alól. Így hamar elmúlik. Asszem 4x ihatsz belőle egy nap.
Strepsils helyett próbáld ki a Mebuccaint, nekem jobban bevált, bár szarabb az íze.
35 kiló,az nagyon kevés egy 14 éves lánynak. Nem is csodálom,hogy gyenge az immunrendszered.(Egy 10 kilót,még szedj fel kérlek,a te érdekeben.) Én is ajánlom Neocitránt. Nekem néha az segít,hogy kekszet vagy nápolyit eszem,mert az "éles" darabkák lekaparják a felrakódott váladékot,és utána lenyelek egy kis mézet,és mikor csúszik le a torkomon,a fájós részhez nyomom. az ujjammal(kívülről persze)és utána lefekszem aludni. (a méznek nagyon sok jó tulajdonsága van,főleg a baktérium ölő részéért is kedveljük megfázás esetén.)
Gyógyulj meg hamar! :]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!