Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tegyek ha rosszul érzem...

Mit tegyek ha rosszul érzem magam? Nagyon gyakran van hányingerem, este a hasam is szokott fájni, pedig eszek rendesen, nem dohányzom, kólát se iszok...

Figyelt kérdés
sok édességet eszek, de ma nem ettem és szinte egész nap hányingerem van...nemszeretnék gyógyszerek élni, utóbbi napokban vettem be, de már elegem van..tudtok valamit ajánlani?esetleg vmi hiányom van?(17éves fiú vok)
2009. jan. 9. 16:49
 1/3 A kérdező kommentje:
jah és lehet valami komoly bajom?:S:S
2009. jan. 9. 16:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, semmi komoly bajod nincsen. Olyan vagy mint a húgom. Tipikusan, szegény már rákot is kigondolt magának. :S

Elképzelhető, hogy ki vagy merülve, vagy vitaminhiányod van, de lehet sok a gyomorsavad.

Nekem minden délután-este öklendezős rohamom volt, baromira erős hányingerrel. Montda valaki hogy próbáljam ki a savlekötőt, hátha a sav miatt van a hányinger. Kipróbáltam és hatott. (hú, ez reklámos volt. :-) )

Szóval néha beveszek egy Nilacid-ot és azóta semmi ilyesmi bajom nincs. Orvos ajánlotta, hogy ezt rágcsáljam, nem hasraütöttem.

2009. jan. 9. 17:40
 3/3 A kérdező kommentje:
kipróbálom!köszi szépen!!!
2009. jan. 9. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!