Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ezek miféle tünetek lehetnek?

Ezek miféle tünetek lehetnek?

Figyelt kérdés

Sosem voltam fejfájós, de pár hónapja elég gyakran fáj a halántékom, vagy nyom a fejem teteje.

Nagyon hullott a hajam, bár most sok nő vissza.

Fáradékony vagyok, mindig aludnék.

Sokszor rám jön olyan érzés, mintha hidegség lenne a légcsövemben, ahogy veszem a levegőt, és mintha hiába lélegeznék, nem lenne elég oxigénem, vagy ilyesmi.

Száraz lett a bőr a testemen.

2010. nov. 9. 12:35
 1/4 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján vashiányra gondolok, ami ezeket a tüneteket símán produkálhatja. Nézess egy vérképet.
2010. nov. 9. 12:44
 2/4 anonim válasza:
Valami hasonló cipőben járok én is,vagy másfél hónapja fájdogál a fejem,szinte napi gyakorisággal és én is elég fáradékony lettem és sokx ráz a hideg is.Én jövő héten megyek vérvételre.
2010. nov. 9. 15:19
 3/4 anonim válasza:
en ezt mar vegig csinaltam.ajanlom mielobb menj orvoshoz ,mert en nemigazan foglalkoztam vele csak mikor mar ugy tudtam elviselni,hogy aludtam egesz nap es sotetben voltam es nagyon rosszul lettem.eleg nyomaszto volt.kiderult,hogy komoly vashianyom van es hogy mennyire fontos a napi 2l folyadek,a kave nem szamit annak mert az vizet von el!magneziumot es vastablettat kaptam.na meg persze kerulnom kell a stresszt!
2010. nov. 9. 18:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Elmegyek orvoshoz, kérek beutalót laborba. Így nem tudok létezni, semmihez sincs kedvem és erőm, pedig gyerekeim is vannak. :(
2010. nov. 9. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!