Más is van így, állandóan fáradt, kimerült vagyok, mintha soha nem tudnám magam kialudni?
Figyelt kérdés
Ha időhöz kellene kötnöm, január eleje óta tart ez. Télen amúgy is mindig fáradtabb vagyok, de most pár hete főleg. Este 10-kor már alszom, és reggel kb. 8 körül ébredek fel, de úgy, hogy egyáltalán nem érzem azt, hogy kialudtam volna magamat. Azt érzem, hogy vissza tudnék aludni, és átaludni a fél napot (nem lustálkodással, hanem rendes alvással). Nem kell időre kelnem, szabadúszó vagyok. Na de máskor már 05:30 körül felpattant a szemem.
(Labor 3 havonta készül pajzsmirigy miatt, viszonylag minden oké benne.)
Más is érez így ezen a télen?
(N/38)
jan. 28. 09:38
1/6 anonim válasza:
Előbb-utóbb mindenkinél visszaüt, ha évekig a tikokkal kelt.
4/6 anonim válasza:
#3: Tényleg? Fagy van nálatok, és zúzmarás, havas a táj?
Nálunk most 10 Celsius fok van.
5/6 anonim válasza:
4.
Ja, értem. Ha januárban 3 napig 10 fok felett van, akkor tavasz van.
6/6 anonim válasza:
#5: Van, akinek a szervezete úgy érzi, hogy vége a télnek. Bár úgy lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!