Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Majdnem elájultam reggel,...

Majdnem elájultam reggel, pedig ettem tegnap. De előtte 1 hétig semmit. Ez még oké lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 1 hete nem tudtam enni betegség miatt és gyenge is voltam végig. Tegnap végre tudtam enni, erre viszont ma hajnalban mikor kimentem a mosdóba majdnem elájultam. Le kellett feküdjek a kőre. Azóta is kicsit gyenge vagyok.

Ez normális hogy hiába kezdtem el enni, most ájuljak el? Vagy a kettőnek semmi köze egymáshoz?

jan. 26. 08:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális egy hétig egyáltalán nem enni. Olyankor is meg kell próbálni pótolni az elektrolitokat, cukrot, diétásabb ételekkel vagy erőlevessel próbálkozni.
jan. 26. 09:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Miféle betegség az, ami miatt egy hétig nem "tudsz" enni? Még jó, hogy semmi erőd, ha egyszer nem kapsz tápanyagot? De nincs neked családod, hogy velük beszéld meg, meg ők rábeszéljenek, hogy egyél valamit?
jan. 26. 09:29
 3/3 A kérdező kommentje:

Hányós hasmenős vírusom volt, nem maradt meg bennem semmi. Inni ittam végig vizet, üres teát és izotóniás italokat.

Nem direkt nem ettem.

jan. 26. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!