Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi lehetett ez a hirtelen...

Mi lehetett ez a hirtelen rosszullét?

Figyelt kérdés

Most jövök kifelé egy 3 napig 38 fok feletti lázzal járó influenza-szerű megfázásos betegségből, igazából az orrom be van dugulva és köhögök még, más bajom nincs. 4-5 napja nem mentem ki a lakásból, tele van az arcom, a fejem takonnyal.

Ma lementem a boltba és jól esett végre a friss levegő, de éreztem, ahogy a fejemet mozgatom, hogy még mindig tele van és - talán emiatt - szédülni kezdtem, rossz lett a közérzetem, lassabban sétáltam inkább. Hazaérve a második emeletre lépcsőzés közben annyira elhagyott az erőm és rámjött egy rosszullét, hogy félúton meg kellett álljak leülni egy percre, holott ezelőtt ez sosem okozott problémát. Végül felértem, leültem, lefeküdtem, szenvedtem egy darabig keresve a megfelelő pozíciót, hogy múljon a dolog, nyitottam ablakot, hogy a hideg levegő segítsen megnyugodni, ugyanis természetesen rámjött egy enyhe pánik is, mert nem tudtam, hogy mi a bajom.

Semmilyen fizikai fájdalmam nem volt és most sincs, az eset után kb 2-3 órával vagyunk most, mostanra elmúlt az egész.

Szerintetek mi lehetett ez? Tapasztalt már valaki hasonlót? 32 éves vagyok, egész életemben féltettem az egészségem, hipochonder nem vagyok, nem sportolok rendszeresen, 180cm vagyok és 85 kiló, mindig féltem, hogy esetleg valami szívbajom lehet, de többszöri EKG és egyéb korábbi vizsgálatok sem mutattak soha többet egy-egy alkalmi tachycard pillanatnál. Tudom, hogy ez pszichés nálam, de psziche ide-vagy oda, ilyen rosszullétem még nem volt.

Köszi a segítséget előre is.

32/F

tegnap 20:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Biztos hallottál már arról, hogy a betegség legyengíti az embert. Veled is ez történt. 1-2 nap és elmúlik, de idő kell míg erőnléted a régi lesz.
tegnap 20:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy valóban csak ennyi volt, mi tagadás 3 napig az ágyból sem tudtam kikelni a láz miatt, enni sem ettem sokat ez idő alatt (napi 1x). Csak annyira furcsa, hogy bármeddig el tudok sétálni, és a lépcsőzés sem okozott soha gondot, most pedig 10 percen belül ez a kettő földre tesz.
tegnap 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!