Hogyan tudnám megoldani azt, hogy amikor tudom, hogy holnap lesz időpontom valahova, attól ne stresszeljek be?
tehát bestresszelek, van hogy csak 1.5 max 2-3 órát alszom, majd mire el kell indulnom, addigra félzombi leszek, kedvem sincs kimenni, mintha beteg lennék.
ellenben, ha akkor indulok, amikor kedvem van, akár hajnalba 3-4 órakor úgy, hogy csak reggel 10-11kor lesz az időpont akkor mire hazaérek leszek ugye fáradt és nem indulás előtt. tehát hogy úgy mondjam, ha akkor indulok, amikor kedvem van akkor van kedvem elindulni...... ami ugye így felnőtt korba nem annyira jön össze...
Ezt most még egyszer, mert így értelmezhetetlen. Mért indulsz el hajnal 3-4-kor, ha 10-11-re mész?
Klinikai szakpszichológus vagy pszichiáter ajánlott.
az a kérdés, hogy milyen rutinnal vagy milyen életmóddal vagy nem tudom mivel lehetne az, hogy időben tudjak felkelni, hogy ne legyen túl korán pl fáradt, amikor meg mondjuk megyek 6ra hajnalba dolgozni.
meg ilyen pszichomókust kihagyom, jártam rengeteget, több orvoshoz is. csak a pénzt viszi.. felír gyógyszert az is csak a pénzt viszi, hatása nulla, ami érdemi... max elalszok tőle EGÉSZ NAP
Sajnos elég értelmetlenek a mondataid, alig értem.
Ha bioritmus és fáradtság a kérdés
- minden nap ugyanakkor kelj és feküdj
- minden nap ugyanakkor étkezz
- minden nap 20 percet legyel vilagosban szabad levegon
- minden heten 2x 60 percet sportolj valamit
- ha nagyon jar az agyad es nem tudod kiuriteni es aludni se akkor négyszöglégzés
És a pszichomókusok nem segítettek? Hát pedig kellett volna nekik! Meddig jártál egyhez, és ott mi történt?
Ha váltott műszakban dolgozol, azt szüntesd meg, teljesen felborít. Állandó napirend kell, idejében történő lefekvéssel. Hánykor fekszel le?
A 4-es jó pontjaihoz én még hozzávenném a lefekvés előtti számítógép- és telefontilalmat, és a napi, világosban eltöltött szabad levegőzésre legalább 30 percet mondanék, vagy többet, természetjárás. Szerintem szociális életed se lehet, csak robotolsz, és valószínűleg utálod a munkádat.
az pl frusztrál hogy a munkahelyen nem lehet beszélni, mert akkora a zaj, plusz sok kollégám magyarul se angolul nem beszél.
de én nem tudok változtatni a munkarenden.
azért írtam ki ide a kérdést, hogy hátha olvassa vki, akinek van egy szuper ötlete, vagy valami kedves és nem degradáló véleménye...
ez az oldal már csak nagyon kevés kiírt kérdésnél szól a válaszaadásról. leginkább csak kritika van meg lehúzás...
de a normális választ köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!