Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Izomhúzódásra bármi tipp?

Izomhúzódásra bármi tipp?

Figyelt kérdés

4 napja borzalmasan meghúztam az oldalam (köhögés miatt hirtelen és ezek szerint rosszul, gyorsan ültem fel az ágyban). Pihentettem, azt hittem jobb lesz, de egyre rosszabb. Beteg vagyok így a köhögés ezelőtt is nagy ellenségem volt, mostmar viszont nem tudok fájdalom nélkül még levegőt venni sem. Folyamat összehúzódik és borzalmasan szúr. Már feküdni sem tudok rajta fájdalom nélkül. Szedek fájdalomcsillapítót (elég erőset) de nem tünteti el a fájdalmat. Van valakinek bármi ötlete mit tudnék tenni, mert már alig tudok létezni így.

A válaszokat előre is köszönöm!

jan. 3. 20:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Érdemes lenne megröntgenezni, a bordatörés kizárása miatt, mert ez annak látszik.

Én tavaly a jégen térdre estem, a kezem is letettem előlre, mégis a bordám tört el hátul, a hirtelen rándulástól.

Jobbulást kívánok!

jan. 7. 13:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Idegecsípődés nem lehet?
jan. 7. 14:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál, Dolgit krémet javasolt rá, mégis még mindig ugyan olyan rossz. Egy kis ideig eltűnteti a fájdalmat, de gyorsan visszatér.
jan. 7. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!