Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Létezik, hogy nem ment volna...

Létezik, hogy nem ment volna ki az alkohol a szervezetemből ennyi idő alatt?

Figyelt kérdés
Hajnal 4-ig ittunk tegnap, össze vissza mindent. Pálinka, vodka, bor és pezsgő. 5-kor elaludtam, délig aludtam, jelenleg nem érzem magam a helyzet magaslatán. Álmos vagyok, fáradtnak érzem magam és olyan zavartság van rajtam még mindig. Szerintetek nem ment ki? 75 kg/20/F
jan. 1. 15:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Másnaposságról még nem hallottál? Az nem úgy működik, hogy 7 óra alatt kiürül az alkohol és minden megy a régiben. Az alkohol méreg meg még ki is szárít. A szervezeted nem tolerálja.
jan. 1. 16:02
 2/5 A kérdező kommentje:
De hallottam, de soha nem szoktam másnapos lenni. Soha nem voltam még beteg ivás után. Ezért nem értem.
jan. 1. 16:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Még fiatal vagy. Most így keveredtek a piák, ilyenkor ez van másnap. Ahogy írtad össze-vissza ittál, ilyenkor még súlyosabb mint szokott.

Pl én alkoholista vagyok ilyen napi 8-10 liter sört iszok és ha valami közbejön és nem tudok inni akkor 1 teljes napig semmit nem tudok csinálni. Ilyen ez a pia. Van hogy több napig is érezni az utóhatásokat...

jan. 1. 16:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer eljön az is mikor nem tolerálja tovább a szervezeted. Nekem se volt kutya bajom sosem az alkoholtól mindegy miket ittam össze nem voltam másnapos. Aztán egyszer csak puff ennyi volt jött másnap minden féle nyavaja és azóta nem is bírom az alkoholt.
jan. 1. 16:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem ittál össze ennyit. Tekintsd jelzésnek.
jan. 1. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!