Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Tapasztalatok aranyérrel?

Tapasztalatok aranyérrel?

Figyelt kérdés

17 vagyok, olyan 2 éve lehet aranyerem, de fogalmam sem volt róla, hogy az aranyér azt takarja, amit; sőt hogy egyátalán beteg vagyok (az állapotomat természetesnek hittem).

Kíváncsi lennék, hogy ki milyen kenőcsöt használt rá, bevált-e, ismer-e dm-ben vagy rossman-ban kapható, vagy vény nélkül kapható kenőcsöt/gyógyszert.

Illetve hogy milyen orvoshoz kellene mennem kivizsgálásra.

2009. jan. 8. 19:27
 1/7 anonim válasza:
100%

Felfázás után lett aranyerem. Évekig kínlódtam vele, viszketett, égett, vérzett, stb.. és semmilyen kenöcs nem használt. Aztán jött a csodatanács :

amilyen forró vizet el bír viselni a fenekem, azzal tusoljam pár percig. Ezt naponta egyszer egy héten keresztül csináltam, azóta (1985 óta) teljesen tünetmentes.

Nem viszket, nem dagad ki és nem vérzik. Ha most nem teszed fel a kérdést, eszembe sem jutott volna hogy én is évekig küszködtem vele.

2009. jan. 8. 19:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Patikában kapsz rá kenőcsöket, kúpokat, nagy választékban. Ha ezek nem használnak, akkor legjobb proktológus szakorvoshoz fordulni, annak híján sebészetre. Egyébként ha beírod a google-ba, hogy aranyér, rengeteg információhoz jutsz, ugyanis ez sajnos népbetegség, úgyhogy sokat foglalkoznak vele.
2009. jan. 8. 20:18
 3/7 anonim válasza:

A kenöcsök nem fognak használni, (olyan munkakörben dolgoztam ahol sokaknak volt aranyerük, de egyiküknek sem használt semmilyen kenöcs meg kúp) de ha nem próbálod meg a forró vizes "kúrát" akkor marad a fagyasztásos mütét. Ezt kerültem el ezzel a "népi gyógymód"-dal.

Nagyon szkeptikus vagyok, de úgy gondoltam ezzel nem vesztek semmit, legfeljebb 1-2 szál szört. Bejött, és megúsztam hogy a seggemben turkáljon egy idegen, még ha orvos is. A neten persze sok okosságot fogsz találni, elöbb természetesen azokat próbáld ki !!!!

2009. jan. 8. 21:04
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, nem igazán szeretem az orvosokat, mert eddig nem volt semmi igazi betegségem, és csak a rosszat hallom.

Remélem ez a meleg vizes kúra beválik. Ha nem, akkor irány a magánklinika stb. Néha elég csúnyán vérzik...

2009. jan. 8. 21:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia,nekem hosszu evek ota van aranyerem,sajnos tudom mennyire tud fajni meg a fekves is,de en allandoan a 'nagydolgok'utan csak baby popsi torlokendot hasznalok,hidd el nagyon jo!de a kenocs,-kup egyutt is szokott mukodni nekem.Ja es nagyon jo meg a sos vizes ulofurdo is!!!
2009. jan. 10. 00:02
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindnekinek a választ!

Voltam orvosnál, szerinte nem aranyér, ami a jó hír:)

A rossz hír, hogy egy seb, aminek 2 év alatt nem sikerült begyógyulnia, de kaptam rá kenőcsöt, meg emésztéskönnyítőt.

2009. jan. 15. 21:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor ez végbélrepedés, ami sajnos valóban nehezen gyógyul, úgyhogy nagyon oda kell figyelni az étkezésre, hogy ne legyen székrekedésed.
2009. jan. 16. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!