Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Másnak is ilyen? Spontán...

Másnak is ilyen? Spontán távozik a levegő?

Figyelt kérdés

Azt a furcsa dolgot vettem észre, hogy ha egyenesen állok, és oldalirányba jobbra balra vagy előre-hátra hajlítom a törzsem, ütemesen dinamikusan, mintha tornáznék akkor a levegő furcsán zihálva a légzésemtől akaratlanul távozik a számból, és olyan mintha a tüdőmet összenyomná valami

Kicsit közben légszomjam is van...vagy inkább olyan furcsa érzés...

Régóta szenvedek mindenféle mozgásszervi bajtól, fáj a gerincem, hátam, nyakam, van egy kis gerinc ferdülésem is ha ez számít...viszont nemrég csináltak mellkas röntgent és ott a tüdőmre nem mondtak semmit, hogy valami baja lenne.

Szoktam sportolni, nincs nehézlégzésem, nem fulladok, néha a hátfájásom egy-egy köhintésre ingerel, de ezen felül a tüdőmmel nem érzek más bajt...viszont ez idegesít...

Aki olvassa esetleg próbálja ki, hogy neki is ilyen, és a bordák mozgása miatt érződik ez vagy nekem van valami nyűgöm! köszi a válaszokat

dec. 30. 20:52
 1/7 Fresh01 válasza:
42%
Ez inkább csak paranoiának hangik a sok problémád után
dec. 30. 21:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Ilyen nekem is van/volt. Pár éve vettem észre magamon.
dec. 30. 22:41
 3/7 A kérdező kommentje:
És? Van valami bajod?
tegnapelőtt 09:24
 4/7 anonim ***** válasza:

most kipróbáltam.

én nem vagyok beteg és nekem ilyen nincsen, tehát nem távozik spontán a levegő

tegnapelőtt 09:29
 5/7 A kérdező kommentje:
Ezt úgy kell elkepzelni, hogy veszel egy levegőt, amit bent tartasz. Nem téli tüdő, csak amolyan félig. Majd felhúzod a vállaid és felváltva mozgatod őket fel le gyorsan. Vagy törzsből forogsz mintha riszálni akarnád magad jobbra balra.Közben a szád nyitva tartod egy csendes helyen hallható csak.
tegnapelőtt 10:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem,.nincs ilyen
tegnapelőtt 10:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy megprobaltad. Ezek szerint van valami baj a tüdőmmel
tegnapelőtt 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!