Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Számodra mennyi az ideális...

Számodra mennyi az ideális “énidő” naponta (vagy hetente)? Írj kérlek életkort is, ill. mit szoktál, mit szeretsz legjobban az “énidő”-dben csinálni?

Figyelt kérdés

dec. 30. 10:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Amikor még aktívan dolgoztam, meg gyerekek is voltak a házban, a napi 1-1,5 óra volt, amihez ragaszkodtam.

Idöközben már nem dolgozom, meg a gyerekek is elköltöztek, most inkább 3-5 óra (két-három részletben), amire szükségem van.

Ilyenkor olvasok, zenélek, festek, tanulok, növényekkel foglalkozom, sétálok, sportolok, hangoskönyvet vagy zenét hallgatok, amire éppen kedvem van.

dec. 30. 10:18
 2/4 anonim ***** válasza:
33%

Nekem egész nap énidő a munkahelyen kívül. Egyedül élek, párkapcsolatom sincs, szóval nálam nincs különbség a szabadidő és énidő fogalma között. Utóbbi angol nyelvből átvett torz szó.

32f

dec. 30. 10:42
 3/4 anonim ***** válasza:
52%
NEM, nem torz szó, erre nincs eredeti magyar megnevezés.
dec. 30. 11:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Ideális? 23,5 óra lenne, de ennek alig tizede jön össze.
dec. 30. 20:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!