Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Mit jelent az ha egy cigány...

Mit jelent az ha egy cigány férfi arcon puszil?

Figyelt kérdés
Amint kiléptem a házból, hogy templomba menjek megjelent egy cigány férfi. Nagyon normalis volt elkisert a templomhoz. Mikor koszontunk el arcomra egy egy puszit adott es sok jot kivant. Ez jelent valamit? Undorit az egesz dolog majd be hányok ettol az egesztol. De van e esetleg valami pozitiv jelentese? Tenyleg normalis volt kb 1 orat beszelgettuk elmeseltem a lelki bajaimat stb. Rendes volt. Se penzt, se cigit nem kert tolem még o akart nekem venni szendvicset. Lesz valami bajom? Vagy ez jot jelent?
tegnap 17:31
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
Azt jelenti, hogy 260 éve élnek az országunkban, Magyarországon ,de még mindig nem sikerült beilleszkedni. Csak ennyit jelent. Kerüld el őket nagy ívben, ezek szubhumánok.
tegnap 17:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Ruhellem oket itt az utcaba autokat tortek fel de azok mar bortonbe vannak. Normalis volt teljesen meglepodtem cigannyal meg sose beszeltem ennyit de kozbe cigiztunk jot beszelgettunk nem volt azzal baj. De hogy megpuszil… undorito.
tegnap 17:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyszerüen elköszönt töled, ahogy rengeteg más ember is puszit ad elköszönéskor.
tegnap 18:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Azt, hogy rasszista vagy.

Vagy nem az undorodásod volt a kérdés?

tegnap 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!