Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Belevágnál a baba projektbe?

Belevágnál a baba projektbe?

Figyelt kérdés

Akkor ha a párodon van +15kg és az inzulin rezisztenciáját nem kezeli.

Sőt elmondta több orvos hogy mozogjon.

ma 16:06
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
A nő az, akinek sulyfeleslege van? Akkor nem
ma 16:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen. Fáj a dereka, lábai dagadnak
ma 16:10
 3/8 anonim válasza:
79%
Kizárt.
ma 16:11
 4/8 anonim válasza:
74%
hány éves?
ma 16:14
 5/8 anonim ***** válasza:
28%
Veled semmiképpen. N! Aki a leendö gyerekünkre "baba projekt"-ként tekint, attol elmenekülnék azonnal!
ma 16:37
 6/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Lehet, hogy lombik az esélyes, azért fogalmaz így, abban a körben ez eléggé gyakori. Egyébként így nincs értelme belefogni, ugyan nincs kizárva a terhesség, de kezeletlen IR nagyon kockázatos, vetélés lehet belőle. A súly felesleg még nem lenne gond, de lehet ennek is az IR az oka, plusz lehet pajzsmirigy probléma is, PCOS, vagy akár lehet a prolaktin szint sem jó.
ma 16:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg teherbe sem esne
ma 16:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Mihez képest 15 kg és milyen mértékű inzin rezisztencia? Itt nagyon nem mindegyek a számok.

Nekem olyan értékekre rámondta egy orvos az "enyhe IR-t", aminek a gyógyszeresen kezelt durva IR-esek tapsolnak, hogy milyen szép számok.

Én 70 kilósan is mondhatom, hogy 15 kiló plusz van rajtam, hiszen szülés előtt csak 55 kiló voltam, de ha azt is hozzáteszem, hogy 175 centi magas vagyok, akkor máris másképp áll a dolog...

Szerintem nincs olyan, hogy nem szabad próbálkozni (nyilván kivétel, ha az anya életét veszélyezteti a terhesség). Aki azt mondja, hogy vetélés lehet a vége... Számomra a nem próbálkozok ugyanolyan rossz lett volna, mint egy vetélés, hiszen ugyanúgy nem lesz gyerekem, miközben szeretnék....

ma 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!