Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Az okos órám 54- és pulzust...

Az okos órám 54- és pulzust is mutat. Ez normális?

Figyelt kérdés

ma 12:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha futás közben, és te egy 50 éves elhízott dohányzó férfi vagy, akkor semmiképp sem
ma 12:35
 2/10 anonim ***** válasza:
Na nekem meg 78-as pulzust mutat az okos órám. És ez normális?
ma 12:38
 3/10 anonim ***** válasza:
29%

Nem normális az alacsony, a normális az 70-73/ perc kellene hogy legyen.

Igen nagy az esély, hogy az okosórád rosszul méri, különben is az okosórák igen nagy része, rosszul méri a pulzust.

Vannak erre más megbízhatóbb eszközök.

ma 12:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

"Nem normális az alacsony, a normális az 70-73/ perc kellene hogy legyen."

Hibás állítás. Hivatalosan 60-100-ig elfogadott a pulzus, de az 50 és 60 közötti pulzus egy jó egészségben és fizikai állapotban lévő embernél annak a jele, hogy a szíve nagyon jó állapotban van.

Laikus módon (ha egy teljesen egészséges emberről beszélünk) minél alacsonyabb a pulzusod egy bizonyos szintig, pl. 50, annál hatékonyabb a szíved.

A mai átlag nyugalmi pulzusszámom 58. A közelmúltban átfogó kardiológiai kivizsgálásom volt, minden rendben a szívemmel.

ma 12:51
 5/10 retektorta ***** válasza:
Talán mérd meg és hasonlítsd össze azzal, amit az órád mutat...
ma 13:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi gond amennyiben ez egy nyugalomban mért pulzusszám.
ma 13:12
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen, nyugalomban mért pulzus
ma 13:46
 8/10 A kérdező kommentje:
Azt látom, hogy max. pulzus amit mért és min. Pulzus amit mért . De ha többet ülök akkor is láttam a csuklóján, hogy 56,58,54 mért
ma 13:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem nyugalmi állapotban 40-45 között van, éjszaka még ennél is lejjebb megy de nem aggódok amíg nincs panaszom.48 vagyok.
ma 14:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem az átlag nyugalmi 72 körül van. Páromnak 55-60 közt. Szerintem teljesen normális, főleg ha semmi panasza nincs.
ma 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!