Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Oltottak-e be valakit a tudta...

Oltottak-e be valakit a tudta nélkül? Mert engem igen,és azóta mint mindenkinek nekem is van egy csomó szar bajom.

Figyelt kérdés
tegnap 21:18
 1/9 anonim ***** válasza:
31%

Igen a mostani covid oltás önterjedő volt.

a technika már sok éve létezik nem is titkolják.

tegnap 21:21
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Mégis hogyan oltottak be a tudtod nélkül?
tegnap 21:42
 3/9 anonim ***** válasza:
89%

Nehéz kérdés. Ha engem a tudtomon kívül oltottak be, akkor - nyilván - nem tudok róla.

Te honnan tudod azt, amiről nem tudhatsz, mert tudtodon kívül tették veled?

tegnap 21:49
 4/9 A kérdező kommentje:

3-s.

Elvitt anno egy helyről a mentő,és a hordágyon egy kis időre megébredtem és mentősnek nem tetszett hogy nem vagyok beoltva,össze is vitáztunk hogy mi köze van hozzá,aztán meg bealudtam.

Másnap arra keltem a kórházban hogy iszonyat fáj a karom,és aztán még 6 hónapig éreztem a fájdalmat a bal karomban.

Házi orvosom szerint,akár be is olthattak még ha nem is szabályos, alvó állapotomban.

tegnap 22:26
 5/9 anonim ***** válasza:
45%
Rohadékok!!
tegnap 22:43
 6/9 A kérdező kommentje:

5-s.

Azok.

De a mentős itteni lakos ahol élek,és még számon lesz kérve.

Egy ismerősömnek meséltem ezt a valós történetet és mondta is hogy ki volt az a mentős aki ezt tetethette velem.

Mert nagyon nem érzem ezt kósernek,főleg hogy mindenkinek a saját szíve joga hogy beoltatta-e magát vagy sem,de a mentős meg úgy gondolta hogy nem hanem kötelező.

tegnap 23:08
 7/9 anonim ***** válasza:
41%

Tegyél kanalat (rozsdamentes acél) a testrészeidre, először az oltott karodra, mivel sokan mondták hogy állítólag jó vezető, ha megáll rajtad a kanál (főleg a karodon) akkor nagy valószínűséggel be vagy oltva.

A másik az UV-lámpa, világítsd át magad, ha fura mintázatokat látsz magadon, főleg a karodnál, akkor is valószínű!

tegnap 23:14
 8/9 anonim ***** válasza:
A jövő vakcinái meg még veszélyesebbek, tű nélküliek, olyanok lesznek mint az orrspray.
tegnap 23:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Csecsemő koromban nem tudtam mit kapok. Azóta tudatosabb vagyok 😂
ma 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!