Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Oltottak-e be valakit a tudta...

Oltottak-e be valakit a tudta nélkül? Mert engem igen,és azóta mint mindenkinek nekem is van egy csomó szar bajom.

Figyelt kérdés
nov. 7. 21:18
 1/10 anonim ***** válasza:
30%

Igen a mostani covid oltás önterjedő volt.

a technika már sok éve létezik nem is titkolják.

nov. 7. 21:21
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
Mégis hogyan oltottak be a tudtod nélkül?
nov. 7. 21:42
 3/10 anonim ***** válasza:
97%

Nehéz kérdés. Ha engem a tudtomon kívül oltottak be, akkor - nyilván - nem tudok róla.

Te honnan tudod azt, amiről nem tudhatsz, mert tudtodon kívül tették veled?

nov. 7. 21:49
 4/10 A kérdező kommentje:

3-s.

Elvitt anno egy helyről a mentő,és a hordágyon egy kis időre megébredtem és mentősnek nem tetszett hogy nem vagyok beoltva,össze is vitáztunk hogy mi köze van hozzá,aztán meg bealudtam.

Másnap arra keltem a kórházban hogy iszonyat fáj a karom,és aztán még 6 hónapig éreztem a fájdalmat a bal karomban.

Házi orvosom szerint,akár be is olthattak még ha nem is szabályos, alvó állapotomban.

nov. 7. 22:26
 5/10 anonim ***** válasza:
34%
Rohadékok!!
nov. 7. 22:43
 6/10 A kérdező kommentje:

5-s.

Azok.

De a mentős itteni lakos ahol élek,és még számon lesz kérve.

Egy ismerősömnek meséltem ezt a valós történetet és mondta is hogy ki volt az a mentős aki ezt tetethette velem.

Mert nagyon nem érzem ezt kósernek,főleg hogy mindenkinek a saját szíve joga hogy beoltatta-e magát vagy sem,de a mentős meg úgy gondolta hogy nem hanem kötelező.

nov. 7. 23:08
 7/10 anonim ***** válasza:
45%
A jövő vakcinái meg még veszélyesebbek, tű nélküliek, olyanok lesznek mint az orrspray.
nov. 7. 23:17
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Csecsemő koromban nem tudtam mit kapok. Azóta tudatosabb vagyok 😂
nov. 8. 07:23
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező,

Ha ez beigazolódik fel kell jelenteni őket.

Ilyet nem tehetnek.

nov. 8. 19:02
 10/10 anonim válasza:
92%
Covid vakcinát a mentős biztosan nem ad be senkinek, a kórházban az életed megmentése érdekében nyilván ha eszméletlen vagy a szükséges ellátást, akár injekcióban (oltás) megkaphatod. Minden orvosi kezelést vissza lehet utasítani. Az hogy a szerinted tudtod nélkül beadott oltás óta mindenféle problémáid vannak nyilván nem az oltás miatt (amit meg sem kaptál)hanem más miatt van.Sok embernek csak úgy mindenféle eü. problémái vannak. Engem tudtommal többször beoltottak influenza covid tetanusz stb. semmilyen problémám nincs. Az pedig, hogy mindenkinek oltások miatt lenne eü. gondja simán nem igaz. Legközelebb ha el akar vinni a mentő utasítsd vissza, de nehogy azzal gyere, hogy az oltásoknak, gyógyszereknek vannak mellékhatásai. (az egész életnek vannak mellékhatásai)
nov. 12. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!