Be van gyulladva a torkom vagy normális?
Figyelt kérdés
Tudom menjek el orvoshoz, de félek, hogy ok nélkül mennék oda szóval csináltam egy képet de nem tudom eldönteni, hogy normális vagy nem.
Hőemelkedésem is van és nagyon fáj a fejem.
tegnap 20:05
1/5 anonim válasza:
Elsősorban fúj, másodsorban az orvosnak akkor is el kell látnia ha ok nélkül mész oda, és nem mehetsz ok nélkül ha már alapból fáj a fejed és hőemelkedésed van. Addig is igyál teát és szopogass cukorkát
2/5 anonim válasza:
Ha fáj a torkod nyilván menj el orvoshoz, mert valami nincs rendben.
3/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat, lehet nagy hülyeség volt, hogy ezt kiírtam csak már annyiszor röhögött ki az orvosom és mondta, hogy csak túl reagálom ezért már nem merek hozzá menni anélkül, hogy mások véleményét is megkérdezném. :/
tegnap 21:08
4/5 anonim válasza:
Akkor keress másik orvost. Az egészség a fő, csak sajnos sok a bunkó orvos. Az én orvosom is folyton kiröhögött amikor pl napokig tartó lázzal mentem hozzá meg ilyenek. Aztán átmentem egy másik orvoshoz és ő végre komolyan is vett és érdekes azóta sokkal kevesebbet vagyok beteg.
5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos ő az egyetlen házi orvos itt, de valakit keresek, köszönöm :)
tegnap 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!