Másnál is előfordul ilyen furcsa érzés a mellkasban vagy csak nálam?
Figyelt kérdés
Nehezen tudom ezt az érzést elmagyarázni rendesen, de éjszakánként sokszor erre kelek fel és nagyon kényelmetlenné tesz. Úgy tudnám elmondani, hogy egy fura bizsergő érzés van a mellkasomban, mintha a szívem is “furán” verne, és közben szédülök. Közben olyan érzésem van mintha kicsattannék az adrenalintól, de mégis rosszul érzem magam közben. Néha napközben is random rámjön ez az érzés és nagyon furán vagyok miatta. Lehet hogy ennek akár pszichés okai vannak régebben sokszor volt pánikrohamom de az nem ilyen volt, akkor levegőt sem kapok. Felmerült már nálam az ADHD gyanúja is, talán lehet ehhez van köze? Én csak attól félek nehogy valami szívemmel kapcsolatos probléma legyen. Szerintetek érdemes elmenni valamilyen orvoshoz?tegnap 02:36
1/3 Ypszilon1980 válasza:
Ha sokszor előfordul, akkor én orvoshoz mennék ezzel, egy EKG, vérkép, esetleg ha szükséges szív ultrahang nem fog ártani és kiderül ha van szervi probléma.
2/3 anonim válasza:
Igen, szerintem nálam a szorongás okozza.
Menj el kardiológiára és vizsgáltasd meg a szíved, legalább azon nem fogsz tovább stresszelni.
3/3 anonim válasza:
Pánikbetegség kezdeti jelei. Menj pszichológushoz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!