Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Eurovit 1000 mg cvitamin,...

Eurovit 1000 mg cvitamin, tömegnövelő?!?!

Figyelt kérdés
vettem egy doboz 1000 mg-os c vitamint eurovit-ből, és csodálkozva néztem hogy rá vannak írva különböző tömegnövelő szerek? elképzelhető hogy hízok tőle vagy felszedek pár kilót? épp kapóra jönne :D
2010. nov. 4. 19:08
 1/6 anonim ***** válasza:
C vitamintól nem hiszem,hogy híznál de ha van benne valami más vitamin is akkor igen bár ha alapból nem vagy hízékony akkor nem fogsz felszedni.
2010. nov. 4. 19:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Egy grammot sem híztam, pedig hónapok óta szedem.
2010. nov. 4. 19:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Anyáááám! Az nem a te tömegedet növeli, hanem a vitamin összetételét:)))))))))))))) Nyugi, nem szteroid van benne:)))
2010. nov. 4. 19:35
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
A C-vitamintól inkább fogyni lehet ha csak azt szeded,más vitamint nem, és nem ennyitől, hanem mondjuk 4-5000mg-tól. Az előttem szólónak csak annyit, ne haragudj, de hiányos az infod, a vitaminok csak abban az esetben hizlalnak(és ez csak a B-vitaminokra igaz,)ha nem megfelelő arányban vannak egy multivitamin-készitményen belül. Ezért nem megfelelő nagyon sok piacon lévő multivitamin.Általában az a bajuk, hogy a legfontosabb vitaminokból minimális van bennük,sok adalék-anyaggal. Jelenleg szerintem a legjobbak: Dr Lenkei, Vitaminkirály, aztán a többi...Az a tömegnövelő meg teljesen felesleges bele, de hát mindenféle élelmiszerben is benne van, az élelmiszeripar és a gyógyszeripar nem nyugodt, ha nem mérgezhet bennünket egy kicsit!
2010. nov. 4. 20:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha hizni akarsz, akkor csak napi 1000mg C-t szedjél, az nagyon kell, viszont egyél teljesértékű ételeket, mert nem mindegy hogy csak zsirt növesztesz a fehérkenyértől, meg cukorbetegséget szerzel,vagy szép egészséges stramm ember leszel. A B-vitaminokból szedjél komplexet, ha bemész valamelyik Lenkei üzletbe felvilágositanak Téged hogy mennyi az annyi. Mondd meg hogy szeretnél hizni. Mellékesen szebb lesz a bőröd, meg jobban fog az agyad.
2010. nov. 4. 20:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Volt már ugyanilyen kérdés, a tömegnövelő gyógyszerészeti segédanyag, nem a te tömegedet növeli, hanem a gyógyszerét.
2010. nov. 5. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!