Miért egyre gyakoribb, hogy csomó ember mániákusan figyelgeti az egészségét Pesten?
Vércukrot méreget, vérnyomást 2 naponta, méregtelenít, laborra járkál évente félevente, alapbetegségek nélkül. Trackeli az alvását, a stressz szintjét, a pulzusát monitorozza folyamatosan. A vidéki velem egykorú barátaim nem ilyenek, de az összes pesti igen,és nekem ez nagyon szokatlan, nem ebben nőttem fel. 25-30 évesek vagyunk.
Hiányzik az az időszak, amikor még tudtunk műszerek nélkül levegőt venni, meg elmenni biciklizni, stb. De sporthoz is ilyn olyan monitor pulzusmérő véroxigén amikor kb 5 kilométert tekerünk
Komolyan így élik le az emberek az életüket a városban, ilyen szigorúan éa izgulnak mindenen?
Maszkról nem is beszélve, a mai napig többen hordják elővigyázatosságból.
26/L
Sok mindenki mentális egészségén nyomott hagyott a covid, függetlenül attól, hogy beteg volt-e vagy sem. Nem kell őket megszólni ez miatt.
A másik meg az, hogy vidéken annyira nem figyelnek az emberek az egészségükre, hogy már csak akkor mennek el orvoshoz, ha a fél lábuk leszakadt... Ez a fajta egészségtudat nagyon káros, fontos lenne legalább évente pl általános vérvételre,orvosi vizsgálatra elmenni, abból sok minden kiderül. A szűrővizsgálatokról már nem is beszélve.
Vidéki vagyok.
"Évente laborra nem járok mert nincs mit nézni rajta"
Ez mekkora baromság! Én is így voltam vele, aztán hirtelen olyan szívritmuszavarom lett, hogy a mentő jött értem. Visszagondolva lehet nem lett volna rossz egy általános vizsgálatból megtudni, hogy a TSH-val nagyon nem stimmel valami, meg lehetett volna egy hatalmas adag stresszt előzni+ kitudja meddig voltam kezeletlen pajzsmirigy beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!